Το βίντεο όπου η Χρυσούλα Διαβάτη επιτίθεται στον Σάκη Ρουβά και στη Μελίνα Μερκούρη και η απάντηση του Σάκη!

ttttttΆνω κάτω έγιναν καλλιτέχνες και κριτική επιτροπή στην τελετή απονομής των φετινών βραβείων τέχνης «Κάρολος Κουν», με αφορμή την βράβευση του Σάκη Ρουβά, στην κατηγορία του Αρχαίου Δράματος!


Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν η Χρυσούλα Διαβάτη σηκώθηκε να παραλάβει την τιμητική διάκριση για την παράσταση «Δύο γυναίκες χορεύουν», ανέφερε: «Να καλέσουν την αστυνομία θεάτρου γιατί τα βραβεία πηγαίνουν σε stars και μοντέλα». 

Λίγο αργότερα, όταν ο δημοφιλής τραγουδιστής σηκώθηκε να παραλάβει το δικό του βραβείο για το ρόλο του στην τραγωδία «Βάκχαι» του Ευριπίδη, που σκηνοθέτησε ο Δημήτρης Λιγνάδης, θεατής από την κατάμεστη αίθουσα αποδοκιμάζοντάς τον, φώναξε «με τι προσόντα το παίρνεις», για να απαντήσει ο Σάκης Ρουβάς: «Με την ψυχή μου!». 

Ο ίδιος μάλιστα, αφού πήρε το λόγο, συνέχισε: «Δεν θα επιτρέψω σε καμία αστυνομία θεάτρου να μου απαγορεύσει να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα, να ονειρεύομαι και να εξελίσσομαι». Δείτε το βίντεο με την επίθεση της Χρυσούλας Διαβάτη, από την οποία δεν γλίτωσε ούτε η Μελίνα Μερκούρη!... 

ShareThis