Τι περίεργα πράγματα κάνουν οι υποψήφιοι στις συνεντεύξεις

Τι περίεργα πράγματα κάνουν οι υποψήφιοι στις συνεντεύξειςΟι συνεντεύξεις αποτελούν σπορ για...γερά νεύρα. Τις περισσότερες φορές οι υποψήφιοι εργαζόμενοι είναι αυτοί που έχουν να διηγηθούν μια αστεία ιστορία ή κάποιες απίθανες ερωτήσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.


Και όμως υπάρχουν αστείες ιστορίες και για τους υπεύθυνους προσωπικού να διηγηθούν, οι οποίοι έχουν αντικρίσει πολλά και διάφορα λόγω της εμπειρίας τους.


Σε μια νέα έρευνα της CareerBuilder, η οποία διεξήχθη σε απευθείας σύνδεση μέσα των ΗΠΑ από την Harris Poll μεταξύ 2.192 διευθυντών προσλήψεων και ανθρώπινου δυναμικού, ζητήθηκε από τους εργοδότες να μοιραστούν αξιομνημόνευτες στιγμές ή ασυνήθιστα λάθη των υποψηφίων που έγιναν κατά τη διαδικασία της συνέντευξης.


Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω:


Ένας υποψήφιος κρατούσε μέσα στην τσάντα του ένα..σκυλί!Ο υποψήφιος έφερε περίπου 50 στυλό για τη συνέντευξη και στη συνέχεια τα άπλωσε στο τραπέζι.


Ο υποψήφιος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης καθόταν σε θέση γιόγκα.Ο υποψήφιος ρώτησε αν θα μπορούσε να προσφέρει θρησκευτικές συμβουλές προς τους εργαζόμενους.Ένας υποψήφιος ανέφερε το λόγο για τον οποίο έφυγε από την προηγούμενη δουλειά: «Έδειρε κάποιον που πραγματικά το χρειαζόταν»!Ο υποψήφιος επιχείρησε να βρει την απάντηση στην ερώτηση του μάνατζερ στο...Google.Αφότου συστήθηκε, ο υποψήφιος είπε: «Αλλά μπορείτε να με φωνάζετε Τίγρη! Αυτό είναι το παρατσούκλι που έδωσα στον εαυτό μου».Ο υποψήφιος ρώτησε αν η σύζυγός του, η οποία εργαζόταν στην συγκεκριμένη εταιρεία, τον απατούσε.Ένας υποψήφιος ρώτησε πόσα χρήματα παίρνουν όλοι οι υπόλοιποι εργαζόμενοι.


ΠΗΓΗ

ShareThis