Αυτός είναι ο Μαραντόνα ή... η Μαντόνα;

Αυτός είναι ο Μαραντόνα ή... η Μαντόνα;Μέχρι ποιο σημείο θα έφτανες προκειμένου να ικανοποιήσεις την προσωπική σου ματαιοδοξία και τις επιθυμίες της συντρόφου σου;

Δεν ξέρουμε ποιο είναι το όριο, αλλά σίγουρα ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα το ξεπέρασε με το νέο του λίφτινγκ, όπως αποδεικνυει η φωτογραφία που διέρρευσε στη δημοσιότητα και τον απεικονίζει να μοιάζει όχι με τον παλιό, αρρενωπό Μαραντόνα, αλλά περισσότερο με ένα θηλυπρεπές κακέκτυπο του, που ομοιάζει στη… Μαντόνα.
Ο 54χρονος θρύλος του ποδοσφαίρου εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή της Βενεζουέλας με ένα τουμπανιασμένο, σχεδόν αποκρουστικό πρόσωπο και πρησμένα χείλη, αποτέλεσμα των πλαστικών επεμβάσεων που έκανε το προηγούμενο διάστημα κατά την διάρκεια της παραμονής του στη Κούβα.
Όπως λένε οι κακές γλώσσες, ο Ντιεγκίτο υποβλήθηκε στο λίφτινγκ προσώπου μετά από πίεση της συντρόφου του, της 25χρονης Ρόσιο Ολίβα, προκειμένου να μοιάζει πιο νέος.
Μάλιστα η γερμανική Βild το πήγε ένα βήμα παραπέρα, αποκαλώντας τον «νέο» Μαραντόνα ως «Μαμαντόνα» (λογοπαίγνιο με το επώνυμο του και το «μαμά»).
Για την ιστορία, εδώ είναι ο Μαραντόνα πριν τέσσερα χρόνια. Η διάφορα είναι εμφανής.

ShareThis