'Τον αγαπώ ακόμα' λέει η σύζυγος του σίριαλ κίλερ που βίασε και σκότωσε 22 γυναίκες

Ξαφνιάζει η μαρτυρία της συζύγου του "Λυκάνθρωπου", του μανιακού δολοφόνου που δολοφόνησε τουλάχιστον 22 γυναίκες με τσεκούρια, μαχαίρια και κατσαβίδια, προκειμένου -όπως είπε ο ίδιος- να καθαρίσει την πόλη του από τις πόρνες (pics)

Ο Deranged Mikhail Popkov είναι ένας Ρώσος κατά συρροήν δολοφόνος που κατακρεούργησε 22 γυναίκες στην πόλη Angarsk, σε μια διεστραμμένη προσπάθεια να καθαρίσει τη γειτονιά του από τις πόρνες.
Πρώην αστυνομικός, ο Popkov χρησιμοποιούσε το υπηρεσιακό του αυτοκίνητο για να ψαρέψει τα θύματά του. Σκότωνε και κατόπιν βίαζε τα άψυχα σώματα. Τα εγκλήματά του σόκαραν τη ρωσική κοινή γνώμη για την αγριότητά τους.
 
Ο "Λυκάνθρωπος", όπως τον αποκαλούν, αποκεφάλισε ένα από τα θύματά του ενώ σε μια άλλη περίπτωση ξερίζωσε τη καρδιά μιας γυναίκας.
Ωστόσο, η καρδιά της δικής του γυναίκας παραμένει στα χέρια του.
Παρόλο που ο ίδιος ομολόγησε την ενοχή του και καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη η σύζυγός του αρνείται να αποδεχθεί ότι παντρεύτηκε έναν μανιακό δολοφόνο.
 
"Τον αγαπώ και τον υποστηρίζω" είπε η 48χρονη Elena Popkova σε πρόσφατη συνέντευξή της. "Είμαστε παντρεμένοι επί 28 χρόνια, ποτέ δεν υποπτεύθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά. Όλα αυτά τα χρόνια δεν μου έκανε ποτέ κακό και πάντα ένιωθα ασφαλής μαζί του. Αν σήμερα έβγαινε από τη φυλακή θα συνέχιζα να ζω μαζί του όπως πριν, χωρίς κανέναν ενδοιασμό".
Ερωτηθείσα για την ομολογία του, η Elena υποστήριξε ότι όταν βρέθηκαν οι δυο τους μετά την καταδίκη του, ο Popkov αρνήθηκε τα πάντα.
"Όταν τον ρώτησε η κόρη μας της είπε: "Κatya, όλα αυτά είναι παραμύθια του συστήματος. δούλεψα μέσα σε αυτό το σύστημα και το γνωρίζω καλά".
"Δεν πιστεύω τίποτα. Πάντα ένιωθα το κορίτσι του μπαμπά κι αυτό δεν έχει αλλάξει", είπε η ίδια η Katya στην ρωσική τηλεόραση.
 

ShareThis