11 λόγοι που τα πιο καυτά κορίτσια είναι πάντα ελεύθερα!

11 λόγοι που τα πιο καυτά κορίτσια είναι πάντα ελεύθερα!Δεν χωράει αμφισβήτηση. Οι περισσότερες από τις γυναίκες που είναι πραγματικά καυτές είναι ελεύθερες.
Κι αυτό δε συμβαίνει επειδή θεωρούν τον εαυτό τους ιδιαίτερο, αλλά επειδή έχουν κάποια χαρακτηριστικά ως προσωπικότητες που τις οδηγούν σε ένα πιο μοναχικό τρόπο ζωής.
Κι όταν λέμε μοναχικό, εννοούμε μόνο από άποψη ερωτικού συντρόφου. Γιατί οι εν λόγω κοπέλες είναι και κοινωνικές και έχουν και πολλούς και καλούς φίλους.
Για να έχετε μία πιο συνολική εικόνα παρακάτω ακολουθούν οι λόγοι για τους οποίους, σύμφωνα με το iefimerida, μία καυτή γυναίκα είναι ελεύθερη:
Έχουν ισχυρή προσωπικότητα
Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ της καυτής και της όμορφης. Οποιαδήποτε μπορεί να είναι όμορφη, αλλά το να είσαι καυτή είναι κάτι εντελώς το διαφορετικό. Έχει να κάνει με την αυτοπεποίθηση και την προσωπικότητα, που σε συνδυασμό που μπορεί να κάνουν τους άντρες να θέλουν με μανία να βγουν ραντεβού μαζί τους.
Είναι πιστές στους φίλους τους
Οι καυτές ελεύθερες γυναίκες δεν παρατούν ποτές τις φιλίες τους μόλις γνωρίσουν κάποιον. Έτσι, οι άντρες στη ζωή τους συνήθως σχηματίζουν ουρές από πίσω τους και περιμένουν.

11 λόγοι που τα πιο καυτά κορίτσια είναι πάντα ελεύθερα!
Δεν είναι απεγνωσμένες
Ποτέ μία γυναίκα που είναι σίγουρη για τον εαυτό της δε θα νιώσει απελπισμένη επειδή είναι μόνη. Η ζωή της άλλωστε είναι αρκετά γεμάτη για να νιώσει τόσο αρνητικά.
Δεν είσαι η προτεραιότητα τους
Και λέγοντας αυτό απευθυνόμαστε στους άντρες. Τα σωστά κορίτσια εμφανίζονται πάντα όταν πρέπει, μένουν νηφάλια, συμπεριφέρονται με ενδιαφέρον και λαμβάνουν υπόψιν τους το γεγονός ότι η χημεία σε μία σχέση δεν έρχεται πάντα από την πρώτη στιγμή και έτσι δε θα παλέψουν ποτέ για να σε πείσουν ότι ταιριάζετε.
Είναι περιπετειώδεις σεξουαλικά
Δεν είναι ότι η μονογαμία δεν τις αφορά, είναι απλά το γεγονός ότι πατούν γερά τα πόδια τους στην   γη και γνωρίζουν ποια συνήθως είναι η πραγματικότητα.
Είναι φιλόδοξες
Στις δουλειές, στις σχέσεις, σε όσα σχεδιάζουν. Θέτουν στόχους και έχουν φιλοδοξίες. Απλά γιατί η ζωή είναι πολύ μικρή για να παντρευτεί κανείς στα 24 του.
Είναι ατίθασες
Εντελώς αδάμαστες σαν άλογα, λίγο αναξιόπιστες, ανίκανες να συμβιβαστούν και απόλυτα εθισμένες στην ελευθερία και το άγνωστο.
Δεν ησυχάζουν
Συνεχώς και πάντα κάνουν κάτι. Δεν μπορούν να μείνουν ανενεργές και έτσι διαρκώς σκέφτονται ποιο θα είναι το επόμενο σχέδιό τους.

11 λόγοι που τα πιο καυτά κορίτσια είναι πάντα ελεύθερα!
Δεν τους ενδιαφέρει τι λέει ο κόσμος
Ή τι σκέφτεται επειδή δεν έχουν βρει ακόμα σύζυγο. Που να βρουν χρόνο άλλωστε; Όταν παίρνουν το πτυχίο τους, όταν ταξιδεύουν, όταν δουλεύουν σκληρά ή όταν γυρίζουν τον κόσμο.
Ντύνονται όπως θέλουν
Μπορεί να βάλουν 12ποντο τακούνι και μίνι φούστα για να πάνε το πρωί της Δευτέρας στη  δουλειά.
Οι άντρες υποθέτουν ότι είναι σε σχέση
Γίνεται, σκέφτονται, να είναι καυτή και να είναι ελεύθερη. «Όχι», θα πουν και έτσι δε θα κάνουν βήμα.

ShareThis